Сватбена декорация и украса

Сватбена украса в Резиденция Тера

Да сътворим тази сватбена украса в Резиденция Тера,  бе истинско удоволствие за нас. Бална Зала Тера е една от най-красивите зали за събития в София. Много светла, с изчистен дизайн, френски прозорци, кръгли маси, така любимите столове Шивари и разкошни кристални полюлеи. Тази зала те остава без дъх като влезеш в нея.

Сватбената Украса на Йоанна и Илия бе изпълнена в бяло, зелено и златно. Нежна, стилна и семпла украса за масите гости – високи свещници, герлянд от зеленина и стрък орхидея и рози –  една изчистена и красива комбинация, когато не си падате по големите пищни и обемни аранжировки. 

Младоженската маса разбира се трябваше да е събиращият поглед елемент в цялостната украса на Бална Зала Тера.  Много зеленина, бели рози, орхидеи, еустоми и сет от свещи изпълваха цялостната визия на младоженската маса. 

26177217_10155377937514895_233466153_nсватба_резиденция_тера_32сватба_резиденция_тера_30сватба_резиденция_тера_35сватба_резиденция_тера_36сватба_резиденция_тера_40сватба_резиденция_тера_45сватба_резиденция_тера_57сватба_резиденция_тера_59сватба_резиденция_тера_58

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна