Сватбена декорация и украса

Розова рустик сватба в Хотел Чайка – Враца

Сватба в Хотел Чайка -Враца…едно истинско предизвикателство, както за младоженците, така и за всеки влязъл да работи на това място. Хотел Чайка е с уникално разположение, в полите на Врачанския Балкан, буквално на метри от прохода Вратцата. Разполага с голяма хотелска част и огромна градина, в която могат да се правят сватби до 300 човека.  Локацията е просто уникална. За съжаление времето, както за самият хотел, така и за персонала е спряло някъде в ранните години на демокрацията, което не се славеше с особено добро обслужване. Нямаме наблюдение от хотелската част. Но градината на ресторанта е зле поддържана, столове и маси са стари и захабени. Покривките, чаши и чинии, които се ползват просто няма смисъл да се коментират. Персонала…огорчени сме, че продължава да има управители, които неглежират доброто обслужване, колегиалността и възпитанието. 

Поради горе изброените „качества“ на Хотел Чайка, сватбата, която декорирахме бе истинско предизвикателство. Въпреки всички трудности, които срещнахме, важен е резултата. А той бе едни щастливи младоженци, влюбени в тяхното събитие! Насладете се на една розова сватбена декорация в рустик стил.

сватбена_декорация_чайка_враца_29сватбена_декорация_чайка_враца_3сватбена_декорация_чайка_враца_19сватбена_декорация_чайка_враца_6сватбена_декорация_чайка_враца_23сватбена_декорация_чайка_враца_24сватбена_декорация_чайка_враца_18сватбена_декорация_чайка_враца_26сватбена_декорация_чайка_враца_9сватбена_декорация_чайка_враца_12сватбена_декорация_чайка_враца_7сватбена_декорация_чайка_враца_8арка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна