Сватбена декорация и украса

Сватбена декорация в ресторант Лебед – Панчарево

Сватбата на Леда се случи в ресторант Лебед. Ресторант Лебед се намира над брега на язовир Панчарево. Разполага с голяма градина и тераса над самия язовир, където обикновено се случват церемониите по сключване в брак. Градината е красива и разполага с малък зоопарк, главно обитаем от хвъркати животинки. Сватби на открито могат да се случат тук, но за съжаление само до 22 ч. и след това гостите биват преместени в ресторанта. Залата на ресторанта е от два етажа, което е неудобство за гостите настанени на втория етаж. Ресторанта е в черно и златно и от гледна точка на всеки сватбен декоратор абсолютен кошмар. Цветовата гама на ресторанта не дава особено голям избор при избора на сватбена украса.

Нашата булка Леда е толкова нежна, че нямаше как да не сътворим една нежна цветова комбинация и да съчетаем нежни цветенца за нейната декорация. Хортензия, еустома и рози се преплетоха в малки, нежни и компактни аранжировки.

restorant_lebed_svatebena_ukrasa_117restorant_lebed_svatebena_ukrasa_100restorant_lebed_svatebena_ukrasa_103restorant_lebed_svatebena_ukrasa_107restorant_lebed_svatebena_ukrasa_106restorant_lebed_svatebena_ukrasa_110restorant_lebed_svatebena_ukrasa_111restorant_lebed_svatebena_ukrasa_101restorant_lebed_svatebena_ukrasa_109restorant_lebed_svatebena_ukrasa_102restorant_lebed_svatebena_ukrasa_105restorant_lebed_svatebena_ukrasa_108

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна