Услуги

Мак Студио ще ви предложи качество и индивидуална концепция в аранжирането на вашата сватба, декорация на корпоративно събитие и фирмено парти, флорална украса на вашия хотел или офис.

Сватбена декорация:

За вашата сватба ние ще ви предложим индивидуална и неповторима концепция, съобразена с вашия вкус, идеи и планиран сватбен бюджет. Ние ще ви помогнем в декорацията на ресторанта, ритуалната зала, църква, сватбен автомобил. Ще изработим вашия булчински букет, шаферски гривни и бутониери. Ще изготвим за вас индивидуална оферта с различни предложения, които ще ви помогнат да се спрете на мечтаната от вас сватбена декорация.

 

Флорален дизайн на частни и корпоративни партита:

За локацията на вашето частно или корпоративно събитие ние ще ви предложим флорален дизайн и оборудване под наем. Ще изработим за вас корпоративни букети и тематични аранжировки от свежи цветя. Ще предадем посланието на вашето събитие чрез индивидуално изготвен флорален дизайн. Предлагаме изработка на лого от цветя, както и тематични цялостни флорални решения за Коледни, Новогодишни, Великденски и други празници.

Флорален дизайн на витрини и декорация на търговски обекти:

За вашия търговки обект ви предлагаме тематични празнични декорации, съобразени със стила и посланието на търговската марка.

 

Флорален дизайн на частни домове, хотели, офиси и ресторанти:

Независимо в какъв дом живеете, какъв офис, ресторант или хотел ръководите, цветята са най-добрият начин да внесете свежест и красота, да създадете онова пространство, което ще отразява вашата индивидуалност.

За вашата конферентна зала ще изработим тематични букети, венци и аранжименти от цветя.

Траурна флористика:

Предлагаме изработка на траурни аранжировки и венци. Кажете последно сбогом и отдайте своята почит към близък или роднина с цветя.