Сватбена декорация и украса

Сватбена декорация в цвят Минт в хотел Hilton

Сватбена декорация в цвят минт, прасковено, корал. Акцентът на тази сватбена украса бе цвят минт, който бе застъпен в панделките на столовете и съдовете за цветя и свещници, които специално боядисахме за тази сватба. В аранжировките имаше ешеверии и други малки сукуленти. Получи се една много стилна и свежа сватбена декорация. Изнесеният ритуал се случи в голямото и просторно лоби на хотела. 

Хотел Хиттън е прекрасно място за вашата сватба. С просторната, голяма и изчистена от към цветове зала може да се развихри всеки сватбен декоратор и да създаде различна, стилна и красива сватбена декорация. Изнесеният ритуал може да се случи не само в самата зала, а при лошо време в лобито,  при хубаво в градината зад хотела или на малката полянка под голямото дърво зад градината на ресторант „Сезони“

Hilton_сватба_декорация_украса_минт(2)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(3)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(9)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(5)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(6)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(7)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(8)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(1)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(10)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(11)Hilton_сватба_декорация_украса_минт(12)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна