Сватбена декорация и украса

Сватбена декорация с дъх на лавандула в ресторант „На Върха“

Сватбена декорация буквално на върха 🙂 Днес ще ви разкажем за сватбата на Катето и Петър, която се случи в ресторант „На Върха“

Ресторант „На Върха“ в кв. Горна Баня – София съществува повече от 18 години, но едва последните години започва да се превръща в поредната предпочитана локация за сватба на открито. Заради просторната си градина, голямата, залена морава, невероятната гледка към Витоша този ресторант е изключително подходящ за сватба на открито. Аз лично смятам, че мястото търпи много подобрения, както и подобрения по отношение на храната и обслужването. Но ако не сте претенциозни, мисля, че ще сте доволни от локацията. Нашите младоженци се спряха на декорация с много цветя, естествени материали, дървени шайби, буркани облечени в дантела и канава и разбира се всичко това подправено с дъх на лавандула. На зелената морава в градината на ресторанта се случи изнесеният ритуал. Сватбената Арка беше нестандартна…преплетени клони крива върба, декорирани с цветя допълваха романтичната обстановка.

Част от снимките са на страхотния Дориян Тодоров

лавандулена_сватба_лавандула (6)лавандулена_сватба_лавандула (2)лавандулена_сватба_лавандула (9)лавандулена_сватба_лавандула (1)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (7)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (8)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (9)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (10)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (11)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (12)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (13)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (14)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (2)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (1)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (17)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (18)svatba_na_varha_lavandula_ukrasa (19)лавандулена_сватба_лавандула (3)лавандулена_сватба_лавандула (4)лавандулена_сватба_лавандула (5)лавандулена_сватба_лавандула (8)

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна