Сватбена декорация и украса

Сватбена декорация във Вила Екатерина – Вакарел

Свежа сватбена декорация в рустик стил във Вила Екатерина. Това е сватбата на Нели и Светослав, с дъх на лавандула, матрикария, мента и сладък грах!

Прекрасна, свежа и много романтична сватбена украса в синьо, лилаво и много ешевери! Тази година сукулентите са хит сред нашите младоженци. Разбира се те присъстваха и тук в този сватбен декор.

сватбена_декорация_вила_екатерина_21сватбена_декорация_вила_екатеринасватбена_декорация_вила_екатерина_3сватбена_декорация_вила_екатерина_1сватбена_декорация_вила_екатерина_2сватбена_декорация_вила_екатерина_4сватбена_декорация_вила_екатерина_6сватбена_декорация_вила_екатерина_7сватбена_декорация_вила_екатерина_8сватбена_декорация_вила_екатерина_9сватбена_декорация_вила_екатерина_10сватбена_декорация_вила_екатерина_11сватбена_декорация_вила_екатерина_13сватбена_декорация_вила_екатерина_15сватбена_декорация_вила_екатерина_16сватбена_декорация_вила_екатерина_17сватбена_декорация_вила_екатерина_18сватбена_декорация_вила_екатерина_19сватбена_декорация_вила_екатерина_20сватбена_декорация_вила_екатерина_22сватбена_декорация_вила_екатерина_23сватбена_декорация_вила_екатерина_24сватбена_декорация_вила_екатерина_25сватбена_декорация_вила_екатерина_26сватбена_декорация_вила_екатерина_28сватбена_декорация_вила_екатерина_32сватбена_декорация_вила_екатерина_33сватбена_декорация_вила_екатерина_40сватбена_декорация_вила_екатерина_47

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна