Сватбена декорация и украса

Приказната градина – Елин Пелин – сватба в топлите цветове на есента

Приказната градина е място за сватби и други събития, в близост до град Елин Пелин. Мястото е очарователно, просторно и много зелено. Разполага с голяма градинска площ и сватбените флористи и декоратори истински могат да се развихрят, защото предразполага към различен тип декорация. Приказната градина разполага с тента (не бихме я нарекли шатра), която побира 100-120 човека за сватба. Закрито пространство за 50 души, което според нас още търпи ремонтни дейности. Има паркинг за около 50 коли и голяма детска площадка. Децата направо се влюбват в нея. Градината е наистина приказна и разполага с огромен потенциал.

За съжаление, ние сме леко разочаровани от многото пропуски на мястото. Домакините са много мили и услужливи хора, помагат с каквото могат, но все още не са разгърнали целия потенциал на локацията.

Мястото само по себе си има нужда от много ремонтни дейности, макар и всеки сватбен сезон да търпи подобрения, видимо те не са достатъчни и качествено извършени. Тоалетните са в доста лош, макар и ремонтиран вид. Нямаше ток в тях. При лошо време локацията не предлага вариант Б, за съжаление тентата пропуска вода и гостите бързо могат да станат мокри. Входа и паркинга към градината приличат на строителна площадка. Най-големия минус е, че неочаквано в 00-01ч вашето сватбено тържество може да приключи, защото някой „доброжелател“ е пуснал сигнал в полицията срещу вас. Не само може да спре купона, а и да се сдобиете с акт за вдигане на шум (по истински случай). Това е информация към сезон сватбен сезон 2019 и от наш личен опит.

Пожелаваме на домакините на Приказната Градина следващия сватбен сезон да са изчистили всички минуси и да са обновили локацията, защото тя наистина е приказна и си струва. А сега се насладете на снимките на В. и К. и тяхната сватбена декорация.

приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (20)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (2)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (22)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (18)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (24)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (19)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (23)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (3)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (4)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (16)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (17)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (5)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (6)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (7)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (8)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (9)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (10)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (11)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (12)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (13)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (14)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (15)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (21)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (25)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (26)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (27)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (28)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (32)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (29)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (30)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (1)приказна-градина-сватбена–декорация-мак–студио-_30 (31)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

С влизането на интернет адрес www.makstudiobg.com Вие се съгласявате с общите ни условия за позване на сайта. Отмяна